ACTE BARCELONA CAPITAL MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

STORYTALA ha conceptualitzat i guionitzat l’esdeveniment ‘Ara i aquí, les escoles per l’alimentació sostenible’ , un projecte promogut per l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, amb la col·laboració d’Escoles+Sostenibles, en el marc de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

La periodista Elisabet Carnicé durant l’acte.

A través de la iniciativa ‘Ara, aquí, les escoles per a l’alimentació sostenible’, la ciutat ha convidat els centres educatius a participar i sumar-se a les actuacions per afavorir una alimentació més sana, més justa i més sostenible i ser els protagonistes d’una campanya comunicativa adreçada a tota la ciutadania. 2.500 alumnes de 80 centres educatius de primària, secundària i educació especial de Barcelona han participat en  el debat sobre la necessitat d’alimentar-nos tenint cura de la salut del Planeta, lluitant contra el canvi climàtic i pensant que totes les persones tenen dret a alimentar-se de manera sana i sostenible.

Durant l’acte han pres la paraula el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Pau González, el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep González i Cambray.

En la segona part de l’acte, després de l’actuació dels cors In Crescendo i Teen Soul de l’EMM Joan Manel Serrat, han intervingut la Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, i el Juli Palou, professor del Departament d’Educació Lingüística i Literària de la Universitat de Barcelona, ​​que han comissionat l’exposició ‘L’abecedari de l’alimentació sostenible’.


L’acte ha estat presentat per la periodista Elisabet Carnicé i ha estat conceptualitzat i guionitzat per la Gràcia Pedrosa.