Hola, soc el Ramon Herrero

-guionista i dissenyador narratiu-

Treballo desenvolupant la narrativa en mitjans digitals-interactius, audiovisuals, i impresos. La meva missió és portar la combinació de tecnologia i ficció fins al límit, desenvolupant experiències d’entreteniment immersives. Al llarg de la meva carrera he rebut diversos premis i distincions: premis Zapping, premis Ondas, premi Gaudí…

EL QUE EL MEU CURRICULUM NO DIU DE MI

  • Fill de pagès de Sant Boi de Llobregat, a 12 kilòmetres de la ciutat de Barcelona. La barreja de ruralitat i urbanitat ha format part de la meva infantesa i adolescència.
  • De petit volia ser dibuixant a la factoria Disney i de gran he treballat fent de guionista de sèries de dibuixos animats.
  • Sempre he admirat el George Mèliès i els altres pioners del cinema. M’agrada pensar en ells quan desenvolupo continguts per a plataformes digitals, virtuals i interactives.

·····

En Ramon Herrero-i-Belda és un expert narrador i especialista en processos creatius. Desenvolupa la seva activitat en múltiples camps.

En el sector audiovisual té una dilatada carrera com a guionista y  executive story editor en sèries d’ animació i programes de televisió com Rovelló, Sylvan, Lacets, Basket Fever, TPH Club, Todos a 100, entre d’altres.

A partir del 2010, comença a col.laborar com a dissenyador de narrativa en mitjans digitals, com NestleTV i en projectes interactius per empreses com Sono Multivision, Cubus Games, Eikonos o GTI-Universitat Pompeu Fabra.

El seu enfocament centrat en la innovació també l’ha permès endinsar-se en el terreny dels continguts per a Realitat Augmentada (AR) i el Mapping. En aquest sentit, ha treballat en projectes com la instal.lació que el CERN (Centre Europeu Recerca Nuclear) dedicada al 60è aniversari de la inauguració del Sincro-Ciclotró o el show audiovisual inaugural dels Campionats del Món de Pilota celebrats a Barcelona el 2018.

Gran part de la seva obra està dirigida al públic infantil i juvenil. Per això el 2013, el Grup Planeta li va encarregar l’escriptura de la novel·la ‘La princesa de hielo y fuego’ (a partir del minut 20′ 57”) dirigida al segment de públic ‘young adult’, que va signar amb el pesudònim d’ Svend Morthens.

El Ramon també té una vessant pedagògica i de conferenciant que desenvolupa periòdicament en diversos cursos i masterclass. Habitualment, fa de professor de Narrativa Audiovisual en el Grau Superior d’ Animació i en el de Videojocs que s’imparteixen a LCI-Escola de Disseny de Barcelona. També dona classes de Processos Creatius i Desenvolupament Agile de projectes interactius. Alguns curtmetratges d’animació com ‘Seppuku’ o ‘Buster and Baxter’, generats com a projectes de curs pels seus alumnes, han estat seleccionats en diversos certàmens com la selecció oficial del Festival de Cinema de Sitges.

Hola, soc la Gràcia Pedrosa

-Creativa i Guionista per a Esdeveniments i Continguts Audiovisuals-

 

M’agrada escoltar, investigar, imaginar i crear bons continguts per als nostres clients. Després d’intensos dies de feina, quan els miro als ulls i veig que estan satisfets, penso: “El sol ha sortit aquesta nit i ha cantat per a mi…” (“Encontres a la 3a fase” dixit).

La meva màxima és emocionar i provocar les reaccions previstes al públic objectiu. Per aconseguir-ho, he conceptualitzat i fet els guions d’ esdeveniments, culturals, empresarials o lúdics. Així com també, d’exposicions, convencions i celebracions. He ideat i desenvolupat múltiples materials audiovisuals:  vídeos, documentals, programes per a televisió online, brochures, mappings… comercials, institucionals o de producte tant pel sector públic com pel privat.

He tingut la sort de poder treballar amb empreses com Nestlé, Medis, SONO, Almirall, ONCE, Fontvella, Gallina Blanca, Ajuntament de Barcelona, Catalunya Caixa, DERBI, la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya o la Cambra de Comerç de Barcelona.

Interessos

  • Faig esport regularment. M’agraden els reptes, relaxar-me mentre corro i  gaudir de la natura.
  • M’encanta ballar, seguir el ritme, moure’m i adaptar-me a l’entorn.
  • Sóc viatgera, curiosa i comunicativa. Amb iniciativa i els ulls ben oberts observo, reflexiono i aprenc noves maneres d’actuar i de viure.
RAMON PG 1_gris
GRÀCIA 1_gris