VIDEOMAPPING A LA FAÇANA DEL MINISTERI DE CULTURA D’ANDORRA

STORYTALA ha creat per a  l’empresa SLIDEMEDIA STUDIO   el disseny narratiu i guionització del mapping que s’ha projectat a Encamp sobre la façana de l’ antic hotel Rosaleda, actualment seu del Ministeri de Cultura d’ Andorra.

El mític Hotel Rosaleda ha tornat a cobrar vida gràcies a l’espectacularitat del videomapping arquitectònic

El videomapping s’ha projectat en el marc d’ Encamp En Clau de Llum, el cicle d’activitats a l’aire lliure, música i llum que té lloc a la parròquia d’ Encamp durant els mesos de juliol i agost. No només és la primera vegada que s’incorporen les projeccions de mapping en aquest festival, sinó que a més es fa per partida doble: també es projecta un videomapping a la façana de l’església de Pas de la Casa , el dia 7 de juliol.  El videomapping s’està convertint en un potent reclam turístic a Andorra.
 
STORYTALA som un estudi de disseny narratiu que fa storytelling amb un enfocament transmèdia, a través dels diferents canals i suports: audiovisual, veu i àudio, interactiu i sobre pantalles no convencionals com el videomapping o els espais immersius.
 
El mític Hotel Rosaleda ha tornat a cobrar vida gràcies a l’espectacularitat del videomapping arquitectònic. Aquest va ser un establiment emblemàtic de l’ Andorra dels anys 50 fins als 90 del segle passat. Famós per ser el més gran i luxós de tots els hotels del Coprincipat. La seva clientela variada va impulsar la seva reputació. Els catalans exiliats a Cuba hi passaven els estius per estar a prop de les seves famílies. Hi coincidien amb la burgesia barcelonina que s’havia acomodat al règim franquista. També hi havia milionaris nord-americans de viatge per Europa, famílies reials, actors i esportistes de renom. El Rosaleda és una mina narrativa amb un potencial inesgotable.